Nekrológ: Gárdonyi Istvánné Németh Judit

Megjelenítés dátuma: 2016. november 18.

Nekrológ: Gárdonyi Istvánné Németh Judit

1981-ben érettségizett, 1983-ban megszületett első leánya Georgina. Születése után egy évvel elhelyezkedett Tamásiban a Tolna Megyei Víz-, és Csatornamű Vállalatnál, ahol rövid ideig dolgozott akkori munkakörében, mert második gyermeke Renáta 1985-ben megszületett. Férjével örömben és a nehézségekben is kitartottak egymás mellett és szeretetben nevelték gyermekeiket. 1987. áprilisától az OTP Bank Tamási Fiók dolgozói csapatának oszlopos tagja volt, ahol 19 évet dolgozott, majd 2006-tól a Gyulaj Erdészeti és Vadászati Zrt. csapatában végezte magas színvonalon a hivatását egészen a súlyos betegségéig, a részvénytársaságunk számlázójaként és pénztárosaként.

A Gyulaj Zrt. dolgozói kollektívájának meghatározó személyiségeként a feladatait pontosan, precízen és lelkiismerettel végezte, a kollégái iránt rendkívüli türelmet, empátiát, megértést és tiszteletet tanúsított, végtelen nyugalmából sokan gyakran merítettek erőt.

2016. november 4-én türelemmel viselt hosszú betegsége után, életének 53. életévében elhunyt, halálával a részvénytársaságunk minden munkatársát megrendítve. Szeretettel és kegyelettel őrizzük emlékét!

Gárdonyiné Jucus emlékére