Horgászat árjegyzék

Horgásztanyáink házirendje

TÁJÉKOZTATÁS!

Tájékoztatjuk a horgászat szerelmeseit és a pihenővendégeinket, hogy horgászvizeink megújulnak Óbiródon! A horgásztavak állapota a több évtized alatt felhalmozódó iszap és hordalék tömeg miatt folyamatosan romlott, ezért a Gyulaj Zrt. 2015/2016-tól kezdődően átfogó programban megújítja két legjelentősebb, egymásra épülő  - csodálatos fekvésű -horgásztavát Óbiródon. A tavak a teljes rekultiváció során lehalászásra és leengedésre kerülnek, hagyományos módon kotorjuk, a hordalékos iszapot rekultiváljuk, a déli oldalon partvédelemmel látjuk el és a stégjeink is megújulnak. A munkák miatt a tavon nem működik a horgászat, illetve a vendégfogadás is szünetel! Türelmüket és szíves megértésük köszönjük!

Óbiródi tó felújítás

Horgászjegyek:

napijegy 8,000 Ft/fő/nap

heti jegy 30.000 Ft/fő/7nap

családi jegy 16.000 Ft/fő/nap

Áraink az ÁFA-t tartalmazzák!

Horgászati lehetőséget horgásztavainkon csak szállóvendégeink részére biztosítunk, április 1-től szeptember 30-ig. Egy napijeggyel, kettő horgászbottal, botonként maximum két horoggal szabad horgászni. Hetijegy hét, egymást követő napra váltható. Családi jeggyel, 6 horognyéllel szabad horgászni. Az országos horgászrendben halfajonként meghatározott méretkorlátozásokat be kell tartani, a kifogott, méret alatti halakat azonnal vissza kell dobni. Horgászatra napkeltétől napnyugtáig van lehetőség. A horgászjegy ára tartalmazza megfelelő méretű, napijegynél 4 db nemes hal (vagy 2 süllő és 2 egyéb faj), hetijegynél 8 db, családi jegynél 5 db nemes hal elvitelét.

Gyermek horgászjegy:14 év alatti erdei iskolai csoportok részére kizárólag Annafürdőn: 1.000 Ft/fő/nap

Annafürdőn gyermek horgászjeggyel, egy horgászbottal, úszós készséggel horgászhat a gyermek, és a kifogott halakat vissza kell engedni a tóba. Gyermek horgászjegy kizárólag Annafürdőn váltható.

Horgásztanyák, szállások:

Óbiródi és Kisdádi faház: 25.000 Ft/nap

Kisszékelyi vadászház: 10.000 Ft/fő/nap

Annafürdő vendégház: 4.700 Ft/fő/nap

Annafürdő kulcsosház társaságok részére: 3.200 Ft/fő/nap

Egyéb Annafürdő áraink (link az annafürdő árjegyzékre)

Ellátás Kisszékelyben:

reggeli I.o. 2.500 Ft/fő

Főétkezés I.o. (ebéd, vacsora) 5.000 Ft/fő

Főétkezés II.o. (ebéd, vacsora) 4.000 Ft/fő
 

 

Érdeklődjön emailben, vagy telefonon: +36 30/9372-918