Horgászati árjegyzék

Horgásztanyáink házirendje

Horgászjegyek és horgászati szállásárak Óbiród esetében (Áraink bruttó értendőek, az ÁFA-t tartalmazzák!):

Szállás árak: 30.000.- Ft/nap/ház maximum 6 fő/ház részére. A foglaláshoz minimum 3 éjszaka lekötése szükséges!

Szálláshelyek elfoglalhatóak: 13:00- tól.

Szálláshelyektől való távozás legkésőbb 10:00-ig. Rezervátum elhagyása legkésőbb 11:00-ig. 

Háziállatokat nem áll módunkban fogadni horgászati szálláshelyeinken!

Horgászati lehetőséget horgásztavainkon csak szállóvendégeink részére biztosítunk, április 1-től szeptember 30-ig, maximum 6 fő/ház limitáció mellett. Szállásfoglalás KIZÁRÓLAG írásban, e-mailen keresztül lehetséges csak. Felhívjuk Kedves vendégeink figyelmét, hogy horgásztavaink a nemzetközi díjnyertes, különleges rendeltetésű gyulaji vadrezervátum területén találhatóak, így a terület és a vad nyugalma érdekében a következő belépési rend érvényes Óbiródi horgászvizeink esetében. Érkezés előtt legalább 10 nappal írásban (e-mailen keresztül) leadott névsor megadása kötelező! A leadott névsor alapján a Gyulaj Zrt. névreszóló belépőkártyákat állít ki. A belépőkártyák átvétele első alkalommal a terület Tamási/Miklósvári portájánál, sorompójánál vehetőek át, így területre való érkezés és első belépés minden esetben a Tamási/Miklósvári sorompón keresztül valósítható csak meg! A területen való későbbi mozgás, valamint a rezervátum elhagyása és az újbóli belépés kizárólag a kártyák felmutatásával valósulhat meg. Azok hiányában a sorompó őrök a területről való ki- és behajtást megtagadhatják! 

Bejelentkezés és névsor leadása: zsoldos@gyulajzrt.hu

KISDÁDI HORGÁSZTANYÁNK ÁTTÉPÍTÉS MIATT JELENLEG NEM ÜZEMEL!

Horgászjegy áraink Óbiród esetében:

napijegy 7.500 Ft/fő/nap

heti jegy 30.000 Ft/fő/7nap

családi jegy 15.000 Ft/fő/nap

Áraink az ÁFA-t tartalmazzák!

Horgásztavainkon állami horgászati engedéllyel rendelkezők horgászhatnak csak! Egy napijeggyel, kettő horgászbottal, botonként maximum két horoggal szabad horgászni. Hetijegy hét, egymást követő napra váltható. Családi jeggyel, 6 horognyéllel szabad horgászni. Az országos horgászrendben halfajonként meghatározott méretkorlátozásokat be kell tartani, a kifogott, méret alatti halakat azonnal vissza kell dobni. Horgászatra napkeltétől napnyugtáig van lehetőség. A horgászjegy ára tartalmazza megfelelő méretű, napijegynél 3 db nemes hal (vagy 1-2 süllő és 2 egyéb faj), családi jegynél 5 db nemes hal elvitelét.

Horgászati szállásárak Lengyel- Annafürdő esetében (Áraink bruttó értendőek, az ÁFA-t tartalmazzák!):

Annafürdőn gyermek horgászjeggyel, egy horgászbottal, úszós készséggel horgászhat a gyermek, és a kifogott halakat vissza kell engedni a tóba. Gyermek horgászjegy kizárólag Annafürdőn váltható.

Gyermek horgászjegy:14 év alatti erdei iskolai csoportok részére kizárólag Annafürdőn: 1.000 Ft/fő/nap

Annafürdői szállások:

Annafürdő vendégház: 4.900 Ft/fő/nap

Annafürdő kulcsosház társaságok részére: 3.200 Ft/fő/nap

Egyéb Annafürdő áraink (link az annafürdő árjegyzékre)

 

 

Érdeklődjön e-mailben, vagy telefonon: +36 30/9372-918