Megújult a Gyulaj Erdészeti és Vadászati Zrt. honlapja

Megjelenítés dátuma: 2016. március 10.

Megújult a Gyulaj Erdészeti és Vadászati Zrt. honlapja

Honlapunk utoljára 5 éve újult meg, kapott új arculatot, méltón jelenítve meg értékeinket, vált minden napjaink tükrévé. Az elérhető információk folyamatos bővülése sajnos nem csak információ gazdagságot hozott, de az oldal sebessége is jelentősen romlott. Szükségessé vált honlapunk működését biztosító program környezet megváltoztatása. 

Ezt különösen sürgette, hogy oldalunkat mobil eszközzel elérők gyakran találkozhattak hiányos, nehezen olvasható, megtekinthető tartalommal. Sajnos öt éve még nem voltak meg azok a technológiák melyek ezt biztosíthatták volna. Igaz hol volt öt éve ennyi mobil eszköz?

Így megkezdtünk egy munkát mely finisébe ért, régi – új honlapunk született. Régi, mert a megjelenés, a szerkezet, az üzemeltetés nem változott. Ahogy mondani szokás „győztes csapaton ne változtass”.  Új mert sebessége ismét a régi, megjelenése már mobil eszközökön is igazodik a kor elvárt színvonalához. Hagyományos eszközökön is egy szellősebb, derűsebb, könnyebben olvasó felület fogad bennünket eltérő monitor felbontások esetén is.

Mai nappal bocsájtjuk rendelkezésükre megújult oldalunkat a www.gyulajzrt.hu – t, melyen a képek áttöltése folyamatosan történik.

Böngésszék, használják, olvassák örömmel!

Gyulaj Zrt hír